Ak Parti Belen’de Gövde Gösterisi Yaptı

0
201

akp belen1Ak Parti Belen ilçe Başkanlığı tarafından seçim bürosu önünde düzenlenen açık hava mitingi yoğun bir katılımla ve büyük bir coşku içinde yapıldı.

Açık Hava Mitingine Ak Parti Hatay Milletvekilleri, Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu ve eski milletvekili Mehmet Soydan, ilçe başkanı Nihat Dağlı, mahalle başkanları, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Heyecanın üst dorukta olduğu programda konuşan milletvekilleri 30 Mart’ta başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçeleri alacaklarını belirttiler.

akp belen2

Düzenlenen mitingde bir konuşma yapan Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu; “Belen’de seçimi açık ara alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Projelerimizi herkes biliyor” dedi. Vurucu, Belen’de devlet hastanesi, 1000 konutlu Toki ve Belen Üniversitesi müjdesini vererek Belen’i 5 yıl içerisinde özlediği hizmetlere kavuşturacağı sözünü verdi.

Vurucu’nun verdiği sözlerin Başbakan ve Ak Parti bölge milletvekillerinin sözü olduğunu açıklayan Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ise; “15 gün sonra hizmetlerin devamına hep birlikte ‘evet’ diyeceğiz. Belen’de ilk kez herkesi kenetli bir şekilde gördüm. Allah’ın izniyle Belen Belediyesinin zaferini 30 Mart günü hep birlikte kutlayacağız. Bildiğim kadarıyla Belen’in en büyük sorunu işsizlik. Amanos Tüneli projemiz ile inşallah Belen’de işsiz gencimiz kalmayacak. Hem hizmet edeceğiz hem işsiz gençlerimize iş, aş sağlayacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here