Kuaför Hamarat’a Kadınlar Birliğinden Teşekkür Plaketi

0
138

gökhan hamarat48 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şubesi tarafından düzenlenen gecede saç defilesi yaparak, geceye ayrı renk katan Hamarat Kuaför Sahibi Gökhan Hamarat’a plaket takdim edildi.

Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Yönetimi ile birlikte Başkan Canan Gencer, Hamarat Kuaför sahibi Gökhan Hamarat’ı önceki gün işyerinde ziyaret ederek, geceye verdiği katkıdan dolayı Hamarat’a plaket takdim etti. Başkan Gencer; “Birlik genel başkanımız ve tüm illerdeki şube başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz gecede, büyüleyici bir saç defilesi düzenlediğiniz için sizlere yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel ve büyük bir başarı ile gösterinizi sundunuz. Genel başkanımız dahil tüm katılımcılar gösterinizi hayranlıkla izlediler. Size ve ekibinize tekrar teşekkür ediyorum. Bu emeğinizin karşılığı değil ama bu plaketi gecemize ayrı bir renk kattığınız için veriyoruz” dedi.

gökhan hamarat5

Gösterisinin beğenilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökhan Hamarat; “Belki sizin dediğiniz gibi maddi bir değeri olmayabilir ama benim için manevi değeri çok yüksek bir ödül oldu” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here