Liseler Arası En Güzel Yemek Yarışması

0
281

Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, ‘Liseler Arası 2. Yemek Yarışması’ düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya Arsuz İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, yarışmacılar ve misafirler katıldı.

Heyet, yarışmacıların hazırladığı  yemek stantlarını  tek tek gezdi. Birçok ilçeden lisenin katıldığı yarışmada öğrenciler hünerlerini göstererek, en güzel yemekleri yaparak birinci olabilmek için birbirleri ile yarıştılar.

Kaymakam Sarı  bu tür organizasyonların öğrencilerin yetişmesi adına önemli olduğunu belirterek; “Özellikle mesleki eğitim öğrencilerinin bu tür organizasyonlar ve yarışmalar  ile gelişmesi oldukça önemli. Turizm  kenti olan Arsuz ‘da yaptığımız etkinliklerle daha donanımlı ve tecrübeli hale gelecekler” diyerek geleceğin aşçı adaylarını tebrik etti ve başarılar diledi.

Yarışmada; Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, Defne Nimet Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. İskenderun Sahil Kız Meslek Lisesi ise Merid ödülünü almaya hak kazandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here