Lider Payas Bld.spor 1975 Şen Döndü!

0
142

Stat: Gazikent

Hakemler: Erdal Eğilmez***, Hasan Tetik***, Mehmet Yılmaz Çalışır***

Şahinbey Belediye Gençlikspor: Barış**, Nihat**, Soner**, Ahmet**, Hüseyin**, Umut**, Hurşit**, Ümit** (78. dak. Semih*), Tarık** (82. dak. Eyüp*), Ufuk**, Engin**

Payas Belediyespor 1975: Ersin***, Ferdi***, Mehmet Ali***, Hakan***, Cafer***, Samet***, Emre***, Ömer Faruk***, Mahir***, Murat***, Haşim***

Goller: 10. dak. Ömer Faruk, 83. dak. Mahir (Payas Belediyespor 1975)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta yenilgisiz liderliğini sürdüren Payas Belediyespor 1975, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Şahinbey Belediye Gençlikspor’u 2-0 yendi. Maçtan sonra bir değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Mehmet Ay, ligde önemli bir virajı sorunsuz geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gazikent Sahasında Şahinbey Belediye Gençlikspor ile karşılaşan temsilcimiz, maça hızlı ve etkili başladı. Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında Ömer Faruk ile 1-0 öne geçen Payas ekibi, etkili oyununa devam ettirdi ancak son vuruşları yapamayınca ilk yarı bu skorla tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Payas Belediyespor 1975, 83. dakikada Mahir ile bir gol daha buldu: 2-0. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrıldı.

Puanını 40’a çıkaran yenilgisiz lider Payas Belediyespor 1975’in Kulüp Başkanı Mehmet Ay, maçın değerlendirmesi yaparken, ligde önemli bir virajı daha sorunsuz atlattıklarını kaydetti. Ay; “Dondurucu bir havaya rağmen oyuncularımız futbol disiplininden taviz vermeden oynadı. Sahada son dakikaya kadar mücadele eden bir takım vardı. Bizim için her maç final havasında geçiyor. Kaybetme lüksümüzün olmadığının farkındayız. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Bizi kendi sahamızda ve her deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da sonsuz teşekkür ediyoruz. Hep birlikte lig sonunda 3. Lige çıkma hedefini gerçekleştireceğimize inancımız tamdır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here