Yüzme İhtisas Kulübünde ‘Milli Takım’ Sevinci

0
104

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü, bünyesinde yetiştirdiği yetenekli yüzücüleri milli takıma kazandırmaya devam ediyor. Son yıllarda Türkiye’de sutopunun lokomotifi olan Kulüp, bayan sporcuların ardından, üç erkek sporcuyu da milli takım seçmelerine gönderdi.

Türkiye U-17 Bayan Milli Takım seçmelerine geçtiğimiz haftalarda 8 bayan sporcu gönderdiklerini anımsatan Kulüp Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, 3 sporcunun da ikinci elemeye kalma başarısı gösterdiklerini belirtti.

5-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da başlayan kampta 27 bayan sporcudan 3’ünün kendi sporcuları olduğunun altını çizen Kaptanoğlu; “İskenderun’dan kampa katılan sporcular, ikinci eleme sonunda 15 kişiye düşürülecek milli takım kadrosuna girmek için mücadele edecekler. Bunu da başararak, milli takım kadrosuna gireceklerini düşünüyorum.

Ayrıca kulübümüz 3-9 Şubat tarihlerinde devam etmekte olan Türkiye U-17 Erkek Milli Takım seçmelerine de üç erkek sporcu gönderdi. Bu kamplar sonucunda hem erkek hem de bayan milli takımlarına Elisa Kenar’dan sonra sporcu göndereceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Çalışmalarımıza Aralıksız Devam Ediyoruz!

Yüzme ve sutopu antrenmanlarına var güçleri ile devam etiklerini de söyleyen Kaptanoğlu; “Antrenman gruplarımızın yanında temel eğitim çalışmalarımıza da altyapımıza sporcu kazandırmak adına önem veriyoruz. Kulübümüze olan ilgiden dolayı oldukça memnunuz. Artık insanların yüzme konusunda daha bilinçli olmaları bizleri mutlu ediyor. Antrenmanlarımızı gerçekleştirmemiz adına İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu’nu sürekli açık tutan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Emrullah Taşkın ile ekibine, kulübüm, sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here