Lazkiye Metropoliti Fahd’a İskenderun’da Coşkulu Karşılama!

0
328

Antakya  Patrikhanesi Lazkiye Metropoliti Alber Athanasiyos Fahd, bir dizi ziyaretler için geldiği Hatay’da, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesini de ziyaret etti. İskenderun Cemaati ile bir araya gelen Fahd, kısa bir Şükür Duası da gerçekleştirdi.

İskenderun ziyaretinde, Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Pederi Dimitri Yıldırım, Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Teymur, İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur ve kalabalık bir cemaat topluluğunca karşılanan, çocukların da kendisine çiçekler sunduğu Metropolit Fahd, İskenderun’da bulunmaktan ve kilise cemaati ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Ziyareti sırasında kısa bir şükür duası da gerçekleştiren Fahd, kilise cemaati üyelerine yönelik yaptığı konuşmada; “Ziyaretimiz boyunca bu bölgedeki Hristiyan kardeşlerimizle birlikte olmaktan mutlu olduk. Tarsus ve Mersin de dahil olmak üzere, Antakya’da Samandağ’da, Altınözü’nde ve şimdi de İskenderun’da imanlı aileleri görmek ve sizlerle birlikte olmak mutluluk verici. Tanrı hepinizi tek-tek kutsasın ve selameti üzerinizde olsun ki imanımız büyüyerek çoğalsın” şeklinde konuştu.

Fahd, konuşmasının ardından duaya iştirak edenlere resim dağıttı ve topluca resim çektirdi.

Lazkiye Metropoliti Fahd, cemaat üyeleri ile birlikte Piskopos Paul’un sağ salim geri dönmesi için de dua etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here