Lara’lı Kick Boksçular, Denizli’den Kupa ve Madalyalarla Döndüler

0
289

Geçtiğimiz hafta sonu Denizli’de düzenlenen ve 470 sporcunun katıldığı Bölgeler Arası Kicboks Şampiyonasına katılan Lara Spor Kulübü kick boksçuları toplamda 8 Kupa, 6 Altın, 5 Gümüş, 3 Bronz Madalya ile kente dönerek büyük bire başarıya daha imza attılar.

Şampiyonaya toplam 16 sporcu ile katıldıklarını kaydeden Kick Boks Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu, Klasman kupası da dahil bir çok kupa ve madalya alarak İskenderun’a döndkleri için oldukça mutlu olduklarını söyledi.

Elde edilen başarılar nedeniyle sporcularını da kutlayan Uğurlu; “Denizli’de düzenlenen ve 470 sporcunun katıldığı “Bölgeler Arası Kicboks Şampiyonasına” 16 sporcu ile katılım sağladık. Sporcularım, Klasman Kupası ile toplamda 8 Kupa, 6 Altın, 5 Gümüş, 3 Bronz Madalya ile büyük başarı elde ettiler. Sporcularımı bu başarılarından dolayı kutluyorum.

Yeni Kulübümüz Hatay Telekomspor kulübü ile başarılarımızı ikiye katlayacağımıza inanıyorum. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Zekai Doruk hocama misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here