Şampiyonluk Kupası İskenderun’da!

0
317

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünden DTO Ziyareti

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayanlar Sutopu Takımı, Türkiye U15 Federasyon Kupasını namaglûp kazanarak şampiyon oldu. kente şampiyonlukla dönen İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcuları ve antrenörleri, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulunu ziyaret etti ve başarılarını paylaştı.

Adana’da düzenlenen karşılaşmalarda, rakiplerini tek-tek mağlup ederek finale kalan İskenderun Yüzme İhtisas U15 Bayanlar Sutopu takımı, finalde de İstanbul Adalar Sutopu takımını mağlup ederek şampiyon oldu.

Şampiyonların İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulunu ziyaretinde, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş antrenörü Murat Kaptanoğlu ve sporcuları, Şube Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Baş antrenör Kaptanoğlu bugüne kadar elde edilen başarılardan ve milli takıma seçilen sporcularından bahsetti. Kaptanoğlu; “İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayanlar Sutopu Takımımız yine bir ilke imza atarak kupayı kazanmıştır. Emeği geçen tüm antrenörlerimizi ve fedakâr ailelerimizi kutluyoruz. Bize desteklerini bugüne kadar hiç esirgemeyen İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kuruluna da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaptanoğlu, inşaat yapımı devam eden yeni havuz hakkında da Yener, Kutlu ve Yönetim Kurulu üyelerine, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetimi Kurulu üyeleri de Türkiye’de birçok başarı elde ederek, İskenderun’un adını duyuran ve Milli Takıma seçilen sporcuları, tek-tek tebrik ederek başarıların devamını dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here