Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı Belli Oldu

0
210

Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlardan Kurban Bayramı dolayısıyla, İskenderun Kaymakamlığınca şehitlik ziyareti ve halk bayramlaşması ve benzeri etkinlikler tertip edildi.

Kurban Bayramı Programı kapsamında; Şehitlik ziyareti 20 Ağustos 2018 Pazartesi (Arefe) günü yapılacak olup, vatandaşlarımızla bayramlaşma ise Bayramın 2’nci günü olan 22 Ağustos 2018 Çarşamba günü yapılacak.

Protokol Üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi Partiler, Muhtarlıklar, Meslek Odaları, Sivil Toplum Örgütleri, Mahalli Basın ve vatandaşların katılımıyla 20 Ağustos 2018 Pazartesi (arefe) günü 10.00-10.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek şehitlik ziyaretinde, aziz şehitlerimiz mexzarları başında anılacak ve protokol üyeleri şehit ailelerinin bayramlarını kutlayacak.

Bayramın ikinci günü olan 22 Ağustos 2018 Çarşamba günü 11.00-12.00 saatleri arasında Belediye Halk Gazinosunda yine Protokol Üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi Partiler, Muhtarlıklar, Meslek Odaları, Sivil Toplum Örgütleri, Mahalli Basın ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma programı gerçekleştirilecek. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here