Körfez’in Şampiyonu Veteranlar!

0
386

spor-turnuva23Hatay Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği 31. Erhan Aksay Turnuvasının İskenderun ayağı olan 1. Körfez Futbol Turnuvasında Şampiyon Veteranlar oldu. İskenderun gurubu şampiyonu, 5 Temmuz Stadyumu Sentetik Sahada yapılan final karşılaşmasıyla belirlendi. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada İlk Adımspor’u 2-1 mağlup eden Veteranlar, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

spor-turnuva (6)

Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörttaş, Hakan Özpınar ile İsmail Çetin’in yönettiği karşılaşmada Veteranlar’a şampiyonluk getiren golleri penaltıdan Ender ile İlmettin atarken, İlk Adımspor’un golünü ise Ali kaydetti. Veteranlar 14. dakikada 10 kişi kalan rakiplerinin karşısında oldukça zorlu anlar geçirdi.

Üçüncülük maçında ise normal süresi 2-2 berabere biten karşılaşmada Arsuz Belediyespor, Belen Kaymakamlığı’nı penaltı atışları sonucunda 8-7 yendi. Alınan bu sonuçların ardından İskenderun Veteranlar şampiyonluğu elde ederken, İlk Adımspor ikinci, Arsuz Belediyespor üçüncü, Belen Kaymakamlığı da dördüncü oldu. İlk 4 sırayı alan takımlar, Antakya gurubu ile Hatay şampiyonluğu için ter dökecekler.

spor-turnuva (7)

Dereceye Giren Takımlara Ödülleri Verildi

Protokol üyeleri ile birlikte kalabalık seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmanın ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi. Takımlara kupalarını Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Park Bahçe Daire Başkanlığı 2. Bölge Müdürü Filiz Katipoğlu, Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, İskenderun Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Eyüp Sabri Çiçek eski hakemler Özden Mısırlıoğlu, Şenol Koyuncuoğlu verdi.

spor-turnuva (12)

Körfez Futbol turnuvasında emeği geçenler de unutulmadı. Turnuvayı yöneten hakemler adına Hasan Nadir Dörttaş, Hakan Özpınar, İsmail Çetin, Hatay ASKF Genel Başkan yardımcısı Ayhan Dik, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdür Yardımcısı Eyüp Sabri Çiçek, TSYD İskenderun temsilcisi Yaşar Güllü, Herkes İçin Futbol İskenderun temsilcisi Murat Ünal, Saha komiserleri Şerafettin Okurlar, Mehmet Uçak, Masör Cuma Tan ile çok sayıdaki görevlilere çiçek takdim edildi.

spor-turnuva (1)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here