Erzin Belediyespor Emrah Bedir İle Prensipte Anlaştı

0
184

spor-transfer2Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Erzin Belediyespor, geçen sezon Zorguldak Kömürspor’da kiralık forma giyen 27 yaşındaki Emrah Bedir ile prensipte anlaştı. Kulüp Başkanı Murad Ergörün, gerçekleştirilen transferle ilgili yaptığı açıklamada; “Transfer çalışmalarımız devam etmektedir. En kısa zamanda iki futbolcuyu daha renklerimize bağlamak için girişimlerimiz sürüyor. Her konuda anlaştığımız Emrah Bedir ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız” dedi. Emrah Bedir, Adana Demirspor, Adanaspor, Altay, Denizlispor, Gölbaşıspor ve Kartalspor’da forma giydi.

Bu arada Erzin Belediyespor’un, yeni sezon öncesinde kamp yapmak üzere 28 Temmuz tarihinde Nevşehir Avanos’a gideceği de belirtildi.

İbrahim Halil Akkuş Kırıkhanspor’da

Öte yandan, Türk sporuna uzun yıllardır hizmet eden ve geçen sezon Didim Bld.spor’da kaleci antrenörlüğü yapan İbrahim Halil Akkuş, Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Kırıkhanspor ile anlaştı. İbrahim Halil Akkuş, aralarında İskenderunspor, Adana Polisgücü, Anamur Belediyespor, Kilis Belediyespor, Didim Belediyespor ile Reyhanlıspor’un da olduğu takımlarda toplam 17 yıl kalecilik yaptı. İbrahim Halil Akkuş, İskenderunspor 1967, Adıyamanspor ve Didim Belediyespor’da 8 yıldan bu yana da Kaleci Antrenörlüğü de yapıyordu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here