Körfez Grubunda Heyecan Sürüyor!

0
287

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu maçlarına, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Gollü ve zevkli geçen karşılaşmalarda izleyenler de zevkli dakikalar yaşadı.

Refik Çoğum Arsuz Belediyespor: 4-Selim Kurt Karayolları: 4

Refik Çoğum Arsuz Belediyesi ile Selim Kurt Karayolları takımları 4-4 berabere kaldı. Erkan Yalçın, Uğur Şahin ile Emircan Siler’in yönettiği müsabakada, Refik Çoğum Arsuz Belediyespor’un gollerini Erman Mansuroğlu (2) ile Yamaç Korkmaz (2) atarken, Selim Kurt Karayolları takımının gollerini ise Abdulkadir Raya, Aziz, Yusuf Öztekin ile Yusuf Sağlar (k.k.) attı.

Cemil Soley Körfez Demirgücü: 4-Murat Irmak Dörtyol İlk Kurşun: 0

Körfez Grubunda yer alan takımlardan Cemil Soley Körfez Demirgücü, Murat Irmak Dörtyol İlk Kurşun takımını 4-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Oğulcan Yabanabat, Erkan Yalçın ile Hanifi Korkmaz’ın yönettiği karşılaşmada Cemil Soley Körfez Demirgücü takımının gollerini Nihat Toz (2), Sina ikiz ile Ümit Karadağ attı.

Barış Salık Meydanspor: 5-Beyazıt Kelleci HBB İskenderun: 1

Bir diğer karşılaşmada Barış Salık İskenderun Meydanspor, Beyazıt Kelleci HBB İskenderun takımını 5-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Uğur Şahin, Erman Koca ile M. Alim Dönmez’in yönettiği karşılaşmada Meydanspor’un gollerini Selami Arpaçayır (3), Burhan Şimşek (2) atarken, Beyazıt Kelleci HBB İskenderun’un tek golünü de Hasan Can attı.

Tribünleri dolduran Meydan Mahallesi taraftarları yaptıkları gösterilerle turnuvaya renk katarken, Meydanspor takımı sahaya ‘Anneler Günü Kutlu Olsun’ pankartı ile çıktı.

Alaattin Bereketoğlu Yargı Akademi: 3-Denizgücü Kantin: 0

Körfez Grubunda yer alan takımlardan Alaattin Bereketoğlu Yargı Akademisi ise Denizgücü Kantinspor’u 3-0 mağlup etti. M.Sait Güden, Mehmet Hanifi Korkmaz ile Oğulcan Yabanabat’ın yönettiği müsabakada, Yargı Akademisi’nin gollerini Oktay Esmer, Fatih Kıraç ile Hüseyin Araç attı.

Süleyman Güleryüz Denizspor: 3-Cevdet Uygun Bülent Reklam: 1

Turnuvanın bir diğer maçında Süleyman Güleryüz Denizspor, her iki yarıda atılan gollerle Cevdet Uygun Bülent Reklam’ı 3-1 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Erman Koca, Uğur Şahin ile M.Alim Dönmez’in yönettiği müsabakada Denizspor’un gollerini Mehmet Çetin, Fikret Kayalı ile Süleyman atarken, Bülent Reklam’ın tek golünü Ali Kormaz attı. Zevki ve çekişmeli geçen karşılaşmada Denizspor’dan Engin Canımoğlu kırmızı kart gördü. Engin Canımoğlu aynı zamanda turnuvada ilk kırmızı kart gören futbolcu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here