Körfez Grubunda Heyecan Sürüyor!

0
274

Banzo Turan Akman Çayspor, Şehit Serkan Kasap Karayolları Dostça!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Körfez Grubu müsabakalarına Karaağaç Spor Tesislerinde devam edildi. Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, M. Uğur Aktaş ile Onur Dönmez’in yönettiği karşılaşmada Banzo Turan Akman Çayspor ile Şehit Serkan Kasap Karayolları karşı karşıya geldi. Çayspor’un gollerini Güner Yolcu (2) ile Ömer Karakuş, Şehit Serkan Kasap Karayolları’nın gollerini de Emin Albayrak (2) ile Sabahattin Sabuktekin attı. Şehit Serkan Kasap Karayolları 3-2 önde götürdüğü karşılaşmada uzatmanın son dakikasında kalesinde gördüğü golle galibiyetten oldu.

Tiryaki İletişim, Sağlıkspor Karşısında Gol Oldu Yağdı: 7-1

Körfez Grubunda mücadele eden takımlardan Tiryaki İletişimspor ise her iki yarıda atılan gollerle Sağlıkspor’u 7-1 mağlup etti. Karaağaç’ta yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörttaş, Sadettin Arslan ile Oğuzhan Işık’ın yönettiği karşılaşmada Tiraki İletişimspor’un gollerini Selami Arpaçayır (4), Halil İbrahim Karakuş ile Mahmut Dellal atarken, Sağlıkspor’un tek golünü Erman Sakar kaydetti.

Mehmet Kölemen Denizspor, Fil Filtre’yi Yedi Golle Mağlup Etti

Körfez Grubunda bir diğer karşılaşmada Mehmet Kölemen Denizspor, her iki yarıda atılan gollerle Fil Filtrespor’u 7-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Onur Parlak, Eyüp Saydam ile Onur Dönmez’in yönettiği karşılaşmada Mehmet Kölemen Denizspor’un gollerini Fikret Kayalı (3), Feyruz Günay, Mesut Kök, Mehmet Çetin ile Yılmaz Değirmen atarken, Fil Filtrespor’un gollerini  Ramazan Tekin ile Kemal Genç kaydetti. Fil Filtre’den Cengiz Büyüktopçu, penaltı atışından yararlanamadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here