Kısa Kısa Spor Haberleri-Transfer Günlüğü

0
93

spor haberleri7Sercan Uslu Kırıkhan’da Kaldı!

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor’da, geçen sezon 29 karşılaşmada forma giyen 23 yaşındaki Sercan Uslu, gelen transfer tekliflerini geri çevirerek takımında kaldı. Başkan Sait İlçin yaptığı açıklamada; “Çok sayıdaki kulüplerden teklif alan futbolcumuz Sercan Uslu, takımımız Kırıkhanspor’da oynamayı tercih etti. 1 yıllık sözleşme imzalayan genç futbolcumuza Kırıkhanspor’u tercih ettiği için teşekkür ederiz” dedi.

Erzin Belediyespor’dan Masör Transferi

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor’da yönetim yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına ağırlık verirken, aynı zamanda da sporcuların sağlığını ön planda tutma kararı aldı. Turuncu-Beyazlı ekibin yönetimi, bir süre önce Hacca giden ve Akdeniz bölgesinde sporseverler tarafından Hacı-Masör Çeto olarak bilinen ve ülkemizin ünlü masörlerinden Sabit Korkmaz ile sözleşme imzaladı.

Suphi Öztürk’le Devam Kararı

Erzin Belediyespor yönetimi ayrıca bölgemiz sporseverleri tarafından sevilen kişilerden Suphi Öztürk’le de devam etme kararı aldı. Masör Çeto ve Öztürk ikilisi, geçmiş yıllar öncesinde de defalarca aynı takımda beraber çalışmışlardı.

Serdar Birer Niğde Belediyespor’da

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e düşen Körfez İskenderunspor’da da yaprak dökümü sürüyor. Geçen sezon Turuncu-Mavili ekipte top koşturan futbolcular birer-bire başka takımlarla anlaşma sağlıyor. Bu bağlamda, Körfez İskenderunspor’da sol mevkide görev yapan 25 yaşındaki Serdar Birer, Niğde Belediyespor ile anlaştı.

 Yaşar Yılmaz da Dostlarıyla Vedalaştı

Bölgesel Amatör Ligine düşen Körfez İskenderun Spor’un sağ kanat oyuncusu 24 yaşındaki Yaşar Kaan Yılmaz, Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kozan Belediye Spor ile sözleşme imzalamasının ardından dostlarıyla vedalaşarak kentten ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here