Başkan İlçin, Taraftardan Sabır İstedi!

0
109

kırıkhanspor (12)Kırıkhanspor Yönetim Kurulu adına Kulüp Başkanı Sait İlçin, yönetim olarak çalıştıklarını söyledi ve taraftarlardan sabır istedi.

Yeni sezona yeni bir yönetimle giren Kırıkhanspor’da sadece yönetim değil, zihniyetin de değiştiğine işaret eden Başkan İlçin; “Yıllardır kısır çekişmelere sahne olan ve bir türlü bekleneni veremeyen ilçe takımımızda bir şeylerin değiştiğine dair sinyaller alınıyor. Nihayet yıllardır gündemde olan altyapı meselesine hem hoca ve teknik heyet, hem de yöneticiler ciddiyetle eğilmekte, gelecek sene akademik lig için başta tesis olmakla beraber çalışmalar devam etmektedir.

Bir yandan çamlık tesisleri titizlikle yenilenmekte, idman sahası düzenlenmekte diğer yandan da şehir stadımız revize edilmektedir. Daha önce 3. Lig takımlarında uygulanmayan laktat testi yapılması ve futbolcuların kondisyon durumuna göre bilgisayar ortamında yükleme yapılması için gerekli altyapı çalışılmaları yapılmaktadır.

Son olarak da en önemli mevzu tabi ki transfer çalışmaları devam etmektedir. Amaç iyi bir takım kurmak ama burada acele etmeyeceğiz. Önce takımın omurgasını belirleyip sonra diğer oyuncuları genç, dinamik ve çalışkan futbolcu arkadaşlardan kuracağız. Hocamız ve teknik heyet ile yönetim bu konular üzerinde özveriyle çalışmaktadır. Övmek için de yermek için de acele etmeyelim. Biraz sabredelim lütfen!” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here