Kırıkhanspor’da 3 İmza

0
331

kırıkhanspor1Yeni sezonda hedeflerine ulaşabilmek için güçlü bir kadro oluşturma çabası içerisinde olan Kırıkhanspor, dış transferde 3 yeni futbolcu ile sözleşme imzaladı. mobilbahis Kırıkhanspor, bugün de Nevşehir’de kampa girerek, yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

Takımdaki eksiklileri hissedilen bölgelere takviye yapmak adına girişimler bulunan Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık, Teknik Direktör Bülent Demirkanlı’nın direktifleri doğrultusunda takıma üç yeni futbolcu kazandırıldı. Belediye Vanspor’dan  Seyfettin Ural, Beylerbeyispor’dan Aykut Karaman ve Keçiörengücüspor’dan  Murat Sarı ile sözleşme imzalayan Kırıkhanspor’da dış transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirten yönetim kurulu üyesi Hacı Kocacık, takıma yapılacak 2-3 dış transferin ardından transfer defterini kapatacaklarını söyledi.

Öte yandan Teknik Direktör Bülent Demirkanlı öncülüğünde yeni sezon hazırlıkları için dün Nevşehir Avanos’a kampa giden Kırıkhanspor kafilesi, burada 15 günlük bir kamp çalışması yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here