Hatayspor, Kızlcahamam’da İdmanlara Başladı

0
111

hatayspor3Ankara Kızılcahamam’a giden Hatayspor kafilesi, burada kampa girerek, yeni sezon çalışmalarına başladı. Günde çift idmanla kamp çalışmalarını sürdüren Hatayspor, geçen marsbahis sezon kadrosunda bulunan Selçuk Baştürk ile yollarını ayırırken, forvet hattında bulunan Burhan Coşkun’a da kulüp bulması istendi.

Hatayspor’un Kızılcahamam kampı ile ilgili bilgi veren Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin; “Pazartesi gününden çalışmalara Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek öncülüğünde başlayan takımımızın kampında, futbolcularımız günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sabah 10.00’da ve akşam 18.00’de yapılan fizik ve kondisyon ağırlıklı iki idmanla futbolcularımız yeni sezona için güç topluyor. Koşu, topla dayanaklılık ve salonda yapılan çalışmalarda futbolcularımızın istekli ve hırslı oluşları dikkat çekmektedir. Eski ve yeni futbolcularımızın çabuk kaynaştığı gözlenirken, birlik ve dayanışma ruhu içinde Hatayspor’u şampiyonluk hedefine taşımak için tüm futbolcularımız çok çalışmaları gerektiğinin bilincindeler. Birinci etap kampımız 7 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Futbolculara verilecek 3 günlük izinin ardından 10 Ağustos tarihinde Bolu’da ikinci etap hazırlık kampı başlayacaktır” dedi.

Takım kadrosunun oluşması için kamp döneminin önemi de vurgu yapan Ergin; “Teknik Heyetin direktifleri doğrultusunda geçtiğimiz sezon takımımızda forma giyen Selçuk Baştürk’le yollar ayrılmıştır. Hizmetlerinden ve emeğinden dolayı Selçuk’a teşekkür ederiz. Kadroda yer bulamayan Berkay Gündoğdu’nun sözleşmesi fesh edilirken, forvet hattında oynayan Burhan Coşkun’a da kulüp bulması istendi” diye konuştu.

Paylaş
Önceki haberKırıkhanspor’da 3 İmza
Sonraki haber

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here