Kırıkhanspor Sıfırdan Başlayacak

0
255

kırıkhanspor8Anadolu Üsküdar 1908’de antrenörlük yapan ve önceki sezon Kırıkhanspor’u da çalıştıran Ali Eren Beşerler, yeniden Kırıkhanspor’un başına getirildi. Takımdan başında antrenmanlara başlayan Teknik Direktör Beşerler takımdaki karabulutları dağıtmış gibi görünüyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan Kırıkhanspor’da, ilk 4  haftada alınan başarısız sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaratan Bülent  Demirkanlı ile yolların ayrılması ile boşalan Teknik Direktörlük görevine eski hoca Ali Eren Beşerler getirildi. Kırıkhanspor Kulübü yönetiminin her konuda anlaşma sağladığı Ali Eren, takımın başına geçerek hafta sonu oynanacak Ayvalık Belediyespor maçının hazırlığına başladı.

Ali Eren’in takımın başına gelmesiyle Kırıkhanspor’da kara bulutlar ortadan kalmış gibi görünürken, antrenmanda futbolcuların hırs, azim ve inanç dolu bir performans ortaya koyması da adeta maça davetiye çıkarttı.

Taraftarlarıyla barışmak ve onlarla yeniden başarılı günleri paylaşmak isteyen Kırıkhansporlu futbolcular; “Bugün kadar hak etmediğimiz sonuçları aldık. Takım olarak büyük bir değişim içerisine girdik. Yeni hocamızla birlikte başarıya kenetlendik. Taraftarlarımızı sahamızda Pazar günü ağırlayacağımız Ayvalık  Belediyespor maçında sahadaki yerlerini alıp, bizlere destek olmalarını istiyoruz” dediler.

 Kulüp Başkanı Hacı Kocacık da; “Başarıya susadığımız bir zamanda taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Bu haftaki maçta taraftarlarımızı bekliyoruz. Futbolcularımızın bu hafta şeytanın bacağını kırarak yeni bir başlangıç yapacaklarına inanıyorum. Taraftarlarımızı kötü günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olmalarını istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here