İDÇspor Yara Sarmak İstiyor!

0
82

idçspor19Bu hafta sonu İskenderun 5 Temmuz Stadında, ligin ikinci sırasında bulunan Altınordu A.Ş.’yi konuk edecek olan İskenderun Demir Çelikspor, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu yapacakları bu önemli maç öncesinde taraftarları sahadaki yerlerini almaya davet eden Kulüp Basın Sözcüsü Av. Cihan Önal, taraftar desteği ile sahadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirtti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırmızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor, geçten hafta alınan Buğsaşspor mağlubiyetini, hafta sonu evinde ağırlayacağı Altınordu A.Ş.’yi yenerek unutturmak istiyor.

Zorlu karşılaşmaya Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde sürdüren İskenderun Demir Çelikspor’lu futbolcular, bu maç için hırs yaptı. Futbolcuların bu galibiyet hırsı teknik heyeti ve yöneticileri sevindirirken, önemli karşılaşma öncesinde taraftarlara da çağrıda bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Önal; “Bizim için önem taşıyan bu karşılaşmada taraftarımızın takımımızı yalnız bırakmasını istemiyoruz. Onların vereceği destek ile sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Rakibimiz ligin güçlü ve iddialı bir ekibi! Bizde onları yenerek gücümüzü ve iddiamızı göstermek istiyoruz” dedi.

Takımın son durumu hakkında bilgiler de veren Önal, Altıordu A.Ş. karşılaşmasında sakatlıkları bulunan Edim Demir ve Kaleci Suphi’nin oynayamayacağını, sakatlığı düzelen Hamza Gür’ün ise bu karşılaşmada oynayıp oynayamayacağının maç günü belli olacağını söyledi.

İskenderun Demir Çelikspor ile Altınordu A.Ş.’yi karşı karşıya getirecek olan haftanın bu önemli mücadelesi, Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadında saat 15.00’te başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here