Kırıkhanspor Şampiyon Tuzlaspor’u Ağırladı

0
131

kırıkhanspor14Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor, ligin son haftasında sahasında ağırladığı grup şampiyonu Tuzlaspor ile 2-2 berabere kaldı. Mehmet Çetin’in talebeleri hem kendilerini hem de rakip Tuzlaspor’u fazla zorlamadı.

Kırıkhan ilçe stadında oynanan ve Aykor Karaca, Mehmet Özkan ile Kürşathan Akın’ın yönettiği karşılaşmada Kırıkhanspor’un gollerini 29. dakikada Fatih Yılmaz, 64. dakikada da Erhan Gözetlik atarken, Tuzlaspor’un golleri ise 4 ve 38. dakikalarda Osman Karaman’dan geldi.

Kırıkhanspor’dan Centilmenlik Örneği

Kırıkhanspor’un ve bölgemizin başarılı Teknik Direktörlerinden Mehmet Çetin ile takım kaptanı Kaleci Ömer Kısa, Kırıkhan ilçe stadında oynanan  ve 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşma öncesinde maçın hakemleri Aykor Karaca, Mehmet Özkan, Kürşathan Akın ile Tuzlasporlu futbolculara Anneler Günü nedeniyle çiçek takdim ederek centilmenlik örneği sergilediler.

Kırıkhanspor’lu futbolcular, grubu 74 puanla lider bitiren ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Tuzlaspor’lu oyuncu grubunu elde edilen başarıdan dolayı alkışlayarak kutladılar.

Temsilcimiz Kırıkhanspor ise 34 haftalık maratonun sonunda 11 Galibiyet 11 Beraberlik ve 12 Mağlubiyet sonunda topladıkları 44 puanla ligi 14. sırada tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here