Payas Belediyespor Deplasmandan Üç Puanla Döndü

0
113

payas belediyespor27Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payas Belediyespor, grubun son maçında deplasmanda oynadığı müsabakada rakibi Maltepespor’u he iki yarıda atılan gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Maltepe Hasan Polat Stadında oynanan ve Cihad Süzer, Kasım Oyarçin ile Emre Aslan’ın yönettiği karşılaşmada Payas Belediyespor’a deplasmanda üç puan kazandıran golleri 40. ve 49. dakikalarda Mustafa Yıldız, 44. dakikada da Devrim Kılıç attı. Payas Belediyespor’lu futbolcular Maltepe karşısında elde ettikleri bu galibiyeti tüm Annelere hediye ettiler.

Spor Toto 3. Ligdeki Mavi-Beyazlı temsilcimiz Payas Belediyespor, 34 haftalık mücadele sonunda 11 Galibiyet, 10 Beraberlik ve 13 Mağlubiyetle 43 puan toplayarak ligi 13. sırada tamamlayabildi.

Erzin Belediyespor-Silivrispor Kardeşliği 1-1

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor ise kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Silivrispor ile 1-1 berabere kaldı. Erzin ilçe stadında oynanan, Emre Altun, Mehmet Ekmekyerez ve Resul Özdemir’in yönettiği karşılaşmada Erzin Belediyespor’un golünü 61. dakikada Umut Çakır, Silivrispor’un golünü ise 9. dakikada Murat Kara kaydetti.

erzin bldspor1

Turuncu-Beyazlı 3. Lig temsilcimiz Erzin Belediyespor da 34 haftalık lig serüveninin ardından 11 Galibiyet, 9 Beraberlik, 14 Mağlubiyet alarak, 42 puan topladı ve ligi grup 10’cusu olarak tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here