Kırıkhanspor Manavgat’a Bileniyor 

0
86

kırıkhanspor12Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Hatay temsilcisi Kırıkhanspor, hafta sonunda Manavgat Evren Seki Stadında oynayacağı Manavgatspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürdürüyor. Takımda Sercan Sevinç ile Oğuzhan’ın sakatlıkları sürerken, Oğuz Kaan da sarı kart cezalısı.

İlimizin 3. ligde play-off’a en yakın takımlarından biri olan Kırıkhanspor, bu hafta sonu Manavgatspor’a konuk olacak. Hazırlıklarını galibiyet almak adına sürdüren Kırıkhan ekibinde, Teknik Direktör Mehmet Çetin, takım kadrosunda bulunan tüm futbolculara uyarılarda bulunarak; “Dönüşü olmayan bir yola girdik. Bundan sonra tüm karşılaşmalarımız final havasında geçecek. Daha da fazla çalışmamız gerekmektedir. Alacağımız galibiyetler bizi play-off a biraz daha yaklaştıracaktır. Tüm söylediklerimizi aklınızın bir köşesine yazın. Böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayız, iyi değerlendirmemiz lazım” diye konuştu.

Taraftarlar Manavgat’a Gidiyor

Öte yandan, hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Manavgatspor-Kırıkhanspor karşılaşmasına Kırıkhanspor taraftarlarının da gideceği öğrenildi. Kırıkhanspor taraftarları deplasmana gitmek için yoğun çaba içerisine girdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here