Erzin Belediyespor Sakaryaspor Maçına Hazırlanıyor

0
74

erzin bldspor14Spor Toto 3. Lig 3. Grupta haftanın en önemli karşılaşmalarından biri Hatay’da oynanacak. Erzin Belediyespor Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’u sahasında ağırlayacak. Erzin Belediyespor, Teknik Direktör Ergün Aytekin yönetiminde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

Sezon arasında Antalya’da yapılan kamp esnasında bünyesine kattığı yetenekli futbolcularla grubunda şampiyonluğa oynayan takımlar arasında yer alan Sakaryaspor, ligin ilk devresinde kendi sahasında 3-0 yendiği Erzin ekibi ile 5 Nisan’da Erzin’de zorlu bir maça çıkacak.

Grubunun güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’u konuk edecek olan Erzin Belediyespor ise son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı başarılı sonuçlarla play-off’a göz kırpan takımlar arasında yer alıyor. Hafta sonu oynanacak önemli karşılaşma öncesinde Erzin ekibinde cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Bu arada bu önemli karşılaşma öncesinde Sakaryaspor, 49 puanlı Lider Ankara Demirspor’un gerisinde 46 puanla 3. sırada yer alırken, Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor da 38. puanla 11. sırada bulunuyor. Haber: Adil Coşkuner/ Erzin-Hatay

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here