Kırıkhanspor, Lidere Boyun Eğdi!

0
80

kirikhanspor-40Spor Toto 3. Lig 2. Grupta zirveyi ilgilendiren maçta lider Silivrisporla ikinci sıradaki Kırıkhanspor arasında  İstanbul’da oynanan karşılaşmada gülen taraf ev sahibi Silivrispor oldu. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Silivrispor  ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte yaklaşık 5000 kişilik seyirci desteğini de arkasına alan Silivrispor, rakibi üzerinde baskı oluşturdu. 33. dakikada Yusuf Atay savunmadan atılan uzun top sonrası rakip ceza alanına yakın bir noktada kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yusuf’un aşırtma vuruşu sonrasında kaleci Göktuğ ceza sahası dışında topa  müdahale ederek taca yolladı. 38. dakikada İbrahim Fatih Dilek sahneye çıktı, yine kalecinin üzerinden aşırtılan top, bu kez ağlarla buluştu: 1-0.

Maçın ilk yarısı 1-0’lık sonuçla biterken, ikinci yarının başlama düdüğüyle birlikte Kırıkhanspor etkili olmaya başladı. İlk yarıdaki baskıyı bir türlü kuramayan Silivrispor, ancak rakip atakları da başarılı şekilde savuşturdu. Temsilcimiz Kırıkhanspor, ikinci yarıda kurduğu baskılı oyunun karşılığında golü bulamayınca Silivrispor deplasmanından mağlup olarak döndü. Kırıkhanspor  ilk yarısı tamamlanan ligde 31. puanla 3. sıraya geriledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here