Erzin Belediyespor: 2 Manavgatspor: 1

0
117

erzin-bldspor-40Stat: Erzin İlçe Stadı

Hakemler: Burak Olcar*** Murat Taşkıran*** Harun Dağdeviren***

Erzin Belediyespor: Ömer*** Umut Çakır*** Metin*** Şahin Tüter*** Nureddin Ersoy**** Yılmaz*** (Dk. 80 Kerem*) Emre*** Fatih*** Abdulhaluk** (Dk. 78 Mahsun*) Samed Ali Kaya**** Umut Koray Öz** (Dk. 46 Tuncer**)

Manavgatspor. İsmail* Fikret** Emre* (Dk. 46 Nimet**) Şerif* (Dk. 46 Halil**) Hakkı** Burak** Öner** Deniz* Anıl Yıldırım** Mustafa** (Dk. 88 Kemal*) Mücahit**

Sarı Kartlar: Şahin Tüter (Erzin Belediyespor), Fikret, Öner, Mücahit (Manavgatspor)

Goller: Dk. 2 Nureddin Ersoy, Dk. 8 Samed Ali Kaya (Erzin Belediyespor), Dk. 90+1 (Pen.) Anıl Yıldırım (Manavgatspor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, Erzin İlçe Stadında oynanan karşılaşmada rakibi Manavgatspor’u 2-1 mağlup ederek ilk yarının son haftasını üç puan ile kapattı. Karşılaşma öncesinde Erzin Belediyesporlu futbolcular, İstanbul ve Kayseri’de meydana gelen bombalı saldırı sonucu şehit düşen Polisler, Askerler ve vatandaşlar için görevli polislere başsağlığında bulundular.

Bu duygularla başlayan karşılaşma sonunda Erzin Belediyespor’a üç puan kazandıran golleri Nureddin Ersoy ile Samed Ali Kaya atarken, Manavgatspor’un tek golünü ise penaltıdan Anıl Yıldırım kaydetti.

Erzin temsilcisi maça oldukça hızlı başladı. Henüz 2. dakikada sahneye çıkan Nureddin Ersoy takımını öne geçiren golü kaydetti. Dakikalar 8’i gösterirken bu kez Samed Ali Kaya’nın golü Erzin temsilcisini bir anda iki farklı skora taşıdı. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarısı daha çok orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmada son sözü 90+1. dakikada penaltıdan Anıl Yıldırım söyledi. Erzin temsilcisi Manavgatspor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here