Kırıkhan, Hassa ve Kumlu İlçe Başkanları Ankara’ya Çıkarma Yaptı

0
286

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkhan İlçe Başkanı Hüseyin Hirfanoğlu, Hassa İlçe Başkanı Haydar Ergüneş ve Kumlu ilçe Başkanı Ali Çimer, İl kongresinin bitiminin ardından Ankara’ya giderek bazı temaslarda bulundular.

Ankara’da, CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem tarafından karşılanıp misafir edilen ilçe başkanları, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki temaslarında, Ertem’in ardından sırasıyla CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Hilmi Yarayıcı ve Mevlit Dudu’yu daha sonra TBMM Başkan vekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü de ziyaret ettiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siyasi Baş Danışmanı ve Kültür ve Turizm eski Bakanı İstemihan Talay’ı, TBMM İdare Amiri ve CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş’i, CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’i de ziyaret eden Başkanlar, CHP Edirne Milletvekili ve Genel Başkanın Tarım Baş Danışmanı Okan Gaytancıoğlu’nu ve son olarak da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret ettiler. Başkanlar CHP’nin Grup Toplantısına da katıldılar.

Grup toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu meclisteki makamında ziyaret eden ilçe başkanları, ziyarette Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Hatay’ın yaşadığı Suriye krizinden kaynaklanan sorunları, çiftçilerin, nakliyecilerin ve esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntıları ve olası Afrin harekâtında yaşanacak sorunlar ve göç dalgası ile ilgili bilgiler de verdiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kongrelerde başarı sağlayıp göreve seçilen ilçe başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden İlçe Başkanları Ankara’daki temaslardan oldukça memnun kaldıklarını belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here