CHP İl Örgütü Görev Dağılımını Yaptı

0
108

Yaklaşık iki hafta önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Örgütü, görev dağılımını da gerçekleştirdi.

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu olurken, İl Sekreteri Halil İbrahim Özgün, İl Saymanı Nihat Dağ, İl Eğitim Sekreteri Sibel Hakverdi ve İl Bilişim Sorumlusu Mehmet Ay oldu. Başkan yardımcıları da şu şekilde belirlendi;

“Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yrd. E.Ayhan Kit, Örgütlerden ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yrd. Semir Baklacı, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yrd. Bekir Atahan, Basın Biriminden Sorumlu Başkan Yrd. Akın Parlakyıldız, Kültür ve Sosyal Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yrd. Nilgün Selçuk, STK’lardan Sorumlu Başkan Yrd. Nehide Bilgin, İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yrd. Hakan Tiryaki, Ekonomi ve İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yrd. Davut Ocak, Tarım Politikalarından Sorumlu Başkan Yrd. Leyla Sakaroğlu, Muhtarlar ve Köy Politikalarından İlişkilerden Sorumlu Başkan Yrd. Kamil Atay, Esnaf ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yrd. Mithat Serin, Gençlik Örgütlenmesinden Sorumlu Başkan Yrd. Ozan Öfkeli, Parti Politikalarından Sorumlu Başkan Yrd. Eser Yangın.” (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here