Kırıkhan Belediyesinin Yardım Kamyonları Halep’e Gönderildi

0
136

kırıkhan yardım1Kırıkhan Belediyesinin Halep’te yaşanan zulüm ve insanlık dramına ilaç olmak amacıyla Kırıkhan’da başlattığı İnsani Yardım kampanyasıyla bugüne kadar toplanan yardımlar Halep’e gönderildi.

Halep’teki savaş sebebiyle yaşanan drama sessiz kalmayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Cumhuriyet alanında yardım çadırı kurarak Kırıkhan halkını ve yardımseverleri Halep’teki insanlar için yardım yapmaya davet etmişti.

Başkan Yavuz’un çağrısına kulak veren yardımseverler ve Kırıkhanlıların yardımlarıyla toplanan 2 kamyon insani yardım malzemesi Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Türk Kızılayı Başkan vekili Şakir Günay ve Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Faruk Güder’in işbirliğiyle Halep’e gönderildi.

Başkan Yavuz yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkelerindeki iç savaş sebebiyle mağdur durumda bulunan binlerce insana çare olabilmek amacıyla başlattığımız yardım kampanyasında bugüne kadar 2 kamyon insani yardım malzemesi toplanmıştır. Bugün de toplanan bu yardımları Halep’teki kardeşlerimize gönderdik. İnşallah Rabbim vatandaşlarımızın yaptığı yardımları makamında kabul eylesin” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here