Elektrik Kesintisi Uygulanacak

0
60

elektrik kesintisi2Elektrik idaresinden verilen bilgilere göre, bugün bazı bölgelerde bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamaya göre; Antakya İlçesi Anayazı, Üçgedik, Akhisar, Alazi ve Alahan Mahalleleri ile Şark Tuğla, Antakya Meslek Yüksek Okulu ve Yetişen Kauçuk’a 9:00-12:00 saatleri arasında, Antakya İlçesi Gazi, Kışla Saray, Bağrıyanık, Havuzlar, Şirince, Aydınlıkevler, Cumhuriyet, Kuyulu, Dutdibi, Fevzi Çakmak, Kocaabdi, Kardeşler ve Zenginler Mahallelerine 9:00-17:00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

Defne İlçesi Sümerler, Armutlu, Elektrik ve Akdeniz Mahallelerine 9:00-17:00 saatleri arasında, Samandağ İlçesi Cemal Gürsel Mahallesine 2:00-4:00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

İskenderun İlçesi Hürriyet Mahallesine 9:00-17:30 saatleri arasında, Barbaros Mahallesine 9:00-17:30 saatleri arasında, Pirireis Mahallesi Yavuz Sultan Selim ve İsmet İnönü Caddelerine 9:00-17:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

Arsuz İlçesi Madenli Mahallesine 8:30-17:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabileceği de ifade edilirken; “Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here