Temsilcilerimizin Maç Programı

0
73

spor-haberleri10Spor Toto 2. ve 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızın maç programları ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre 2. Lig temsilcimiz Hatayspor, Aydınspor 1923 deplasmanında, 3. Lig temsilcimiz Payasspor da Afjet Afyonspor deplasmanında puan arayacaklar. Erzin Belediyespor, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Sporu, Kırıkhanspor ise Yomraspor’u sahalarında ağırlayacaklar.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, Pazar günü oynayacağı Aydınspor maçı için Aydın’a gitti. Hafta başından beri Teknik Direktör Fatih Kavlak idaresinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Bordo-Beyazlılar, maçın oynanacağı Adnan Menderes Stadyumunda yapacağı son çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Bordo-Beyazlılar’da hedef Aydınspor deplasmanından galibiyetle dönmek. Hatayspor, ligde oynadığı 19 maç sonunda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi ile 29 puan topladı ve yedinci sırada bulunuyor. Bordo-Beyazlılar, rakip filelere 24 gol atarken kendi kalesinde 18 gol görerek +6 averaja sahip.

Zirve hesapları yapan Erzin Belediyespor da Erzin İlçe Stadında oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare Gençlik hazırlıklarını Teknik Direktör Recep Aydemir nezaretinde tamamladı. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Erzin Belediyespor’da 4 sarı kart cezalısı Emre Keleşoğlu, bu hafta sahada olamayacak. Takımda başka sakat ve cezalı futbolcu ise bulunmuyor.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Payasspor, Afjet Afyonspor deplasmanında puan arayacakken, Kırıkhanspor ise Yomraspor’u sahasında ağırlayacak ve puan mücadelesi verecek. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Aydınspor 1923-Hatayspor

29 Ocak 2017 Pazar Saat: 13.30

Adnan Menderes Stadı

Selim Özen,Sedat Etik, Şenol Bektaş

Erzin Belediyespor-Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor

29 Ocak 2017 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Sercan Murat Gündüzler, Nurettin Taşkesen, Erhan Gündüz

Kırıkhanspor-Yomraspor

29 Ocak 2017 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Öner Fırat, Adnan Akbulut, Eren Özçelik

Afjet Afyonspor-Payasspor

29 Ocak 2017 Pazar Saat: 13.30

Afyonkarahisar Yeni Şehir Stadı

Sezer Yalçın, Sedat Bayrak, Fettah Yiğit

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here