Kendisi İle Evlenmeyi Kabul Etmeyen Kadının Boğazını Kesti

0
76

Reyhanlı’da eşinden boşanan 1 çocuk annesi kadın, evlenmek istemediği kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Genç yaşta evlenen ve 5 yaşında Meliha adlı bir kızı olan Serpil Topbaş, şiddetli geçimsizlikten dolayı eşinden ayrıldı. Çocuğuyla beraber baba evine dönen kadın, kapı komşusu Mehmet K.’den (27) evlenme teklifi aldı. Serpil Topbaş, olayı anlattığı babasının Mehmet K.’nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve babasını dövdüğünü iddia etmesi üzerine teklifi reddetti.

Genç kadını ölümle tehdit etmeye başlayan zanlı, teyzesinin evine getirttiği Serpil Topbaş’ı vücudunun değişik yerlerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü. Zanlı daha sonra 155’i arayıp, “Serpil’i öldürdüm, gelin beni alın” dedi. Verilen adrese giden polis, elleri kanlar içinde olan zanlıyı gözaltına aldı.

Mehmet K.’nin teyzesinin Gültepe Mahallesi’ndeki evine giden polis, genç kadının kanlar içinde kalan cansız bedenini buldu. Zanlı tutuklanarak cezaevine konulurken, polis genç kadının ailesinin, “Kızımız Mehmet K. ile buluşmaz. Onu öldürüldüğü yere birisi kandırarak götürmüştür” şeklinde ifade vermesi üzerine Mehmet K.’nin kız kardeşi Hasret K.’yi de gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Mehmet K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here