Kısa Kısa Haberler

0
89

Pazar Günü Elektrik Kesintisi Var!

TEDAŞ İskenderun İlçe İşletme Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; Pazar günü ilçemizin bazı mahallelerine elektrik verilemeyecek. Konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Tesis çalışmaları yapılacağından; 17.02.2013 Pazar günü İlçemiz Modernevler, Akbağlar ve Çay Mahallelerinde 06.00 ile 11.00 saatleri arasında elektrik kesintisi zorunluluğu doğmuş olup, (hava muhalefeti olmaması halinde) anılan gün ve saatler arasında elektrikler kesilecektir” denildi.

Ülkü Ocaklarından ‘Güç Birliği’ Konseri

İskenderun Ülkü Ocakları etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Ülkü Ocakları, Ozan Erhan Çerkezoğlu’nun sahne alacağı ‘Devlet ve Milletin Bekası için Güç Birliği’ adlı konsere tüm İskenderunluları davet etti. İskenderun Belediye Kültür sarayında yarın saat 18.00’de gerçekleştirecekleri etkinliğe tüm İskenderunluları davet eden İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir, “Ozan Erhan Çerkezoğlu’nun sahne alacağı devlet ve milletin bekası için güç birliği adlı konserimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Patlamayla İlgili 1 Kişi Gözaltına Alındı

Cilvegözü Sınır Kapısı’nda Pazartesi günü meydana gelen ve 4’ü Türk 14 kişi hayatını kaybettiği patlamayla ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında bir kişi gözaltına alındı. Bu kişinin, patlayan araçtan indikten sonra Türkiye tarafına kaçan kişiyi aracına aldığı ileri sürülüyor. Tamer A.’nın, şüpheliyi sınır kapısından aldıktan sonra yaklaşık 35 kilometre götürdüğü, Hatay Merkeze 15 kilometre mesafede bıraktığı belirlendi. Tamer A.’nın, ilk ifadesinde, “Ben o şahsı tanımam. Kim olduğunu da bilmiyorum” dediği öğrenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here