Katlı Otopark ve Balık Pazarı Yapım İhalesi Yapıldı

0
212

bld-ihale1İskenderun Belediyesince, katlı otopark ve balık pazarı yapılması amacıyla, ihale yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, katlı otopark ve balık pazarı yapılması yapım işi ihalesine beş katılımcı firma teklif zarfı verdi. Belediye Brifing Salonu’nda yapılan ihaleyi, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de izledi.

İhalede yaptığı konuşmasında, balık pazarı ve katlı otoparkın halkın yararına güzel bir çalışma olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tüm ihalelerin şeffaf yapıldığını belirten Belediye Başkanı Civelek; “Halkımızın ihtiyacı olan çalışma ve hizmetler yapıldı. İskenderun’un, Türkiye’nin, dünyanın trafik sorunu var. Bu, trafik sorununa çözüm getiren çalışmalardan biri. İskenderun’da balık pazarına ihtiyaç var. İskenderun’da balık bol ama balıkhane uzakta olduğu için halkımız rahat alamıyor, balıkçı da balık satamıyor. Balık pazarında halkımız balığa rahat ulaşacak, balıkçı da rahat, modern bir ortamda balık satacak. Bu da güzel ve halkımızın yararına bir iştir. Size de, İskenderun’a da, halkımıza da hayırlı olsun” dedi.

İskenderun Belediyesi’nce Çay Mahallesi 5 Temmuz Caddesi üzerinde yapılacak olan Katlı Otopark ve Balık Pazarının ihale teklif zarfları, katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here