Karasayar’ın Anayasa Değişikliği Hakkında Bilgilendirme Ziyaretleri

0
181

orhan karasayar4Referandum tarihinin açıklanmasının ardından çalışmalarını ve ziyaretlerini sıklaştıran Ak Parti Hatay Milletvekili, Arsuz ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Referanduma yönelik ziyaretlerin yanı sıra geçmiş olsun ve taziye ziyaretlerinde de bulunan Milletvekili Karasayar, her zaman olduğu gibi halkın yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Arsuz’da ilk olarak Ak Parti İlçe Teskilatı vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Anayasa Değişikliği, Halk Oylaması ve teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

orhan karasayar5

Helvalı mahallesindeki geçmiş olsun ziyaretlerin ardından Haymaseki mahallesine geçen Milletvekili Karasayar, “Arsuz İlçemizin Haymaseki Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Çiftçilerimizin sıkıntı ve dertlerini dinledik. Haymaseki Mahallemize yapılacak olan yatırımlar ile alakalı istişarelerde bulunduk. Yine Haymaseki Mahallesinde Güç Ailesi, Konacık Mahallesinde Kutluay Ailesi, Tülek Mahallesinde Bulut ve Yakut Aileleri, Avcılarsuyu Mahallesinde Güneş Ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Rabbim cümle geçmişlerimize rahmet eylesin” diye konuştu.

orhan karasayar6

Yukarı Kepirce Mahallesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Orhan Karasayar; “Mahallemizin talep ve temennilerini dinledik. Yukarı Kepirce mahallemize yapılacak olan yatırımlar ile alakalı istişarelerde bulunduk. Anayasa değişikliği, halk oylaması ve cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunduk” dedi.

Vekil Karasayar Yukarı Kepirce Mahallesinde ayrıca geçmiş olsun ve taziye ziyaretleri de gerçekleştirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here