Kara; “Tek Çare CHP İktidarı!”

0
13

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, Esnaf odalarının depremden sonra geçici olarak halka hizmet verdikleri konteyner alanına giderek oda başkanları ile bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada 20 yıllık AKP iktidarının artık miadını doldurduğunu ülkenin her alanda rahat bir nefes alması için iktidar değişikliğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Oradan Otogara geçen Kara, otobüs firmalarının acente temsilcileri, çalışanları ve yolcularla sohbet etti. Yolcu bekleyen ve başka şehirlere giden yolculara seçimin öneminden bahseden Kara; “Lütfen oy kullanmak için seçim gününde şehrimizde olun. Bu seçimin önemi artık herkes tarafından biliniyor. Bir oyun bile ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilmemiz gerekiyor” dedi. Daha sonra sanayi esnaflarını gezerek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Sanayi bölgesinin artık SOS verdiğini hem esnaflar için hem de vatandaşlar için sağlıklı bir yerde olmadığını söyleyen Nermin Yıldırım Kara; “İktidarımızda sanayi sitesinin yerini değiştireceğiz ve yepyeni bir alana taşıyacağız. Esnaflarımız daha sağlıklı daha temiz ve daha iyi şartlarda hizmet verecek” diye konuştu.

Daha sonra Salı pazarına giden Kara, burada hem pazarcı esnafından hem de vatandaştan gelen şikayetleri dinledi. Sebze Meyvenin el yaktığını ifade eden Kara, pazarcı esnafının da çaresiz olduğunu, bir hafta önce toptancıdan aldıkları bir ürünün bir hafta sonra zamlı aldıklarını bu durumun da vatandaşa yansıdığını ifade etti.

Pazar alışverişi yapan vatandaşlarında şikayetlerini dinleyen Kara, vatandaşın fiyat konusunda ki isyanını dile getirdi. Normal bir pazar alışverişinin 500 liranın üstüne çıktığını bu zor süreçte vatandaşın bu yükü artık kaldırmadığını bunun da tek çaresinin 15 Mayıs’ta CHP iktidarı olacağını ifade etti.

Akşam saatlerinde ise Arsuz’da özellikle kadınlardan oluşan bir toplantıya katılan Nermin Yıldırım Kara, burada da AKP iktidarının artık ülkeye zarar verdiğini dile getirdi. Kara; “Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. sorunları birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. Depremde vatandaşın nelerle karşılaştığını neler yaşadığını bizzat tanıklık ederek gördük. AKP iktidarının enkazın altında kaldığını da gördük. İnsanlarımız canlarımız enkaz altında kaldı ve devlet olarak ne yazık ki liyakatsızlığın en acı örneğini depremde yaşadık. Artık buna bir son vermemiz gerekiyor.

20 yıllık iktidar bugün hala şu sorunu çözeceğim diyor. İktidarın yine kendisini eleştirmesinin örneğidir bu!. Lütfen 20 yılda yaşananları ve özellikle şu son 3 ayda yaşadıklarımızı düşünerek oy verin. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Millet ittifakı ile birlikte bu ülkenin her kesiminin sorunlarını çözmeye talip. Bu fırsatı da milletimiz verecek inanıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here