Kapalı Çarı Esnafı Vatan Partisi Adaylarını Sıcak Karşıladı

0
11

Vatan Partisi milletvekili adayları, Payas ilçesindeki tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi Kapalı Çarşıda seçim çalışması gerçekleştirdi. Hatay Milletvekili adaylarından emekli öğretmen Sadık Karakaş ve Emekli Asker İlhan Dilşen kapalı çarşı esnafını tek-tek gezerek, Vatan Partisinin seçim bildirilerini esnafa dağıttı. Esnaftan Vatan Partisine oy vermesini isteyen adaylar oldukça sıcak karşılandı.

Kapalı çarşı esnafı çok kazanmadıklarını ama devletin kendilerinden fazla kira almadığını ve diğer konularda yardımcı olduğunu açıkladı. Kapalı Çarşı esnaflarından Uğur Türkmen Vatan Partililere Büyük Selçuklu kıyafetleri giydirerek, birlikte fotoğraf çektirdi.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Sadık Karakaş ve İlhan Dişlen; “Bugün seçimlerde aslında iki fikir, iki cephe vardır, birisi Amerikan emperyalizmine karşı mücadele eden, diğerleri ise ya Amerikancı, ya da Amerikan’dan korkanlardır. Vatan Partisi ancak Amerika ve onun desteklediği FETÖ-PKK gibi terör örgütlerine direnebilir. Bu anlamda bize vereceğiniz her oy birliğimize ve üretim yapan emekçilerin çıkarlarına verilmiş olacaktır” dediler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here