Kanatlı Caddesinde Aydınlatma Direkleri Unutulmuş mu?

0
102

aydınlatma direkleri1Kentimizin işlek mahallelerinden olan Süleymaniye Mahallesinin sınırları içinde kalan Kanatlı Caddesinin bir bölümünde aydınlatma direklerinin olmadığı duyarlı vatandaşların gözlerinden kaçmadı. Caddenin bazı bölümlerine direklerin monte edilmediği ve bu bölümün geceleri zifiri karanlığa büründüğü gözlendi.

Kent genelinde 20-25 metre aralıklarla dikilen yeni aydınlatma direklerinin Kanatlı Caddesinin yaklaşık 100-150 metre uzunluğundaki bölümünde olmadığı, TEDAŞ’ın çalışmaları sırasında direklerinin bu bölüme dikilmediği saptandı.

Havanın kararmasının ardından caddenin karanlıkta kalması, mahalle sakinlerini güvenlik açısından tedirgin ederken, duyarlı vatandaşlar, bu konudaki eksikliğin bir an önce giderilmesi gerektiğine işaret ettiler. Mahalle sakinleri, yolun asfaltlanmadan önce eksik bırakılmış aydınlatma direklerinin dikilmesi konusunda ilgililerin acilen harekete geçmesini de talep ettiler.

Öte yandan, Şehit Yalçın Aydın Caddesindeki bazı aydınlatma lambalarının gece belirli bir saatten sonra söndüğü, bu aydınlatmalarda da ayarlama yapılması gerektiği belirlendi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here