Kaymakam Sarı; “Bölgedeki Turizm Hareketini Arttırmalıyız”

0
114

igc-arsuz kaymakam1İGC Yönetimi Arsuz Kaymakamı Sarı’yı Ziyaret Etti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Kaymakam Sarı, abisi Abdülkadir Sarı’nın da bir dönem Hatay Valiliği yaptığını hatırlatarak, bu nedenle bölgeye yabancı olmadığını kaydetti. Arsuz’un çok güzel bir ilçe olduğunu, yeni olmasıyla birlikte pek çok hizmete ihtiyacı olduğunu kaydeden Kaymakam Sarı; “Burada çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Özellikle bölgedeki turizm hareketinin daha da arttırılmasının gerektiğini düşünüyorum”  diye konuştu.

Kabulden ötürü Kaymakam Sarı’ya teşekkür eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da, Hatay Eski Valisi Abdulkadir Sarı’nın, Hatay için önemli çalışmalara imza attığını,  basın mensuplarıyla da arasının iyi olduğunu ve basına çok destek verdiğini ifade etti.

igc-arsuz kaymakam2

Kaymakam Sarı’ya da yeni görevinde başarılar dileyen Cıncık; “Yeni ilçemiz Arsuz’da kalıcı eserler bırakacağınıza, önemli çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Bizler de elimizden gelen desteği size vereceğiz. Özellikle turizm bölgesi olan bu güzel ilçemizin tanıtımı için yoğun çalışmalar yapmamız gerekiyor. Görevinizde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Cıncık, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu ajanda armağan etti. Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Ziyarette, İGC Başkanı Veysel Cıncık’ın yanı sıra, ikinci başkan Rızkulah Terbiyeli, yönetim kurulu üyeleri Hilmi Diken, Yılmaz Akpınar ile Diyap Atar da hazır bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here