Kamp Tamamlandı, Kente Dönüş!

0
18

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta haftayı bay geçiren Turuncu-Mavili takımımız İskenderunspor, dün itibariyle gerçekleştirdiği son antrenmanla Antalya kampını tamamladı. Temsilcimiz Uşakspor müsabakası için bugün şehre dönüş yapacak.

İskenderunspor, Uşak maçı hazırlıklarını Antalya’daki kamp programı ile tamamladı. Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçiren Turuncu-Mavili ekip, bugün şehre dönecek ve Uşak maçının başlama saatini beklemeye başlayacak. Teknik Direktör Koray Palaz nezaretindeki Antalya kampının verimli geçtiği, takıma yeni katılanların da adaptasyon sürecini atlatmaya çalıştıkları kaydedildi.

İkinci yarı maçlarının daha zor geçeceğini kaydeden Teknik Direktör Koray Palaz, hazırlıklarını da bu yönde gerçekleştirdiklerine işaret etti. Zor bir süreçten geçtiklerini de kaydeden Palaz; “Başkanımız Hakan Bolat, çocukluk aşkını yaşatmak için çok mücadele ediyor. Umarım bizler de alacağımız sonuçlarla başarılı oluruz. Hedefimiz bu sezon play-off’lara kalmak. Bunu başarabileceğimize camia olarak inanıyoruz.

Ligin ikinci yarısı için 4 veya 5 noktaya transfer düşünüyorduk. Başkanımız Hakan Bolat ve Sportif Direktörümüz Güney Kanat ile transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birkaç isimle anlaştık. Altyapıdan gençlerimizi de A takıma aldık. Kalan yerleri de elbetteki değerlendireceğiz” diye konuştu.

Altyapıdan Abdurrahman Eker A Takımda

Öte yandan, İskenderunspor gençlerine de önem vermeye devam ediyor. Bu bağlamda, aAltyapıdan yetişen hücum oyuncusu Abdurrahman Eker, ilk profesyonel sözleşmesini İskenderunspor ile imzaladı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Altyapımızda yetişen hücum oyuncusu Abdurrahman Eker, ilk profesyonel sözleşmesini İskenderunspor’umuz ile imzaladı. 3 yıllık anlaşma sağladığımız oyuncumuza yeni kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here