İTSO Yeni Yönetimine Ziyaretler Sürüyor

0
60

itso ziyaret4Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle yeni yönetimini belirleyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş ve yönetimi İTSO yeni yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Atakaş, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“Sıkıntıları El Birliğiyle, Zamanla Aşacağız”

Atakaş ziyarette yaptığı konuşmasında; “Özellikle yaşadığımız şehirde yaşanan olayların ardından birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Kötü niyetli insanlar asla başarılı olamayacak ve amaçlarına ulaşamayacaklardır. Hatay genelinde esnafımızın durumu da pek iyi değil, bu sıkıntıların el birliği ile zamanla aşılacağını umut ediyorum. Bu vesile ile yeni göreve seçilen İTSO yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise: “Sizleri yanımızda görmek bizleri çok mutlu etti. Temennimiz hep birlikte İskenderun’umuzun menfaatlerine yönelik çalışmalar yapmaktır, İskenderun’umuza değer katacak tüm faaliyetlerin içerisinde oluruz. Yeni seçimden çıktık ve önümüze bakıyoruz. İskenderun ekonomisine katkı sağlamanın gayretleri içerisindeyiz. Sizleri de her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır” dedi.

itso ziyaret5

Belen Kaymakamı Aydın’dan İTSO’ya Ziyaret

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın da, İTSO Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun’un ekonomik yönden önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Seçimden çıktıktan sonra yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte yoğun bir şekilde çalışmalar yapıyoruz ve hizmette ayırım gözetmeksizin herkese eşit mesafede oluyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Oda olarak İskenderun’un ekonomisine olumlu katkı vermenin gayreti ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun ekonomisi görüşüldü.

Dershaneler Birliği de İTSO’yu Ziyaret Etti

İskenderun Özel Dershaneler Birliği Başkanı Atilla Karakayalı ve yönetim kurulu üyeleri de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular. İskenderun’da mevcut dershanelerin resmi olarak çalışarak devlete vergi, sigorta ve primler ödemesine rağmen, kaçak dershane ve ders veren öğretmenlerin olduğuna vurgu yapan Karakayalı; “Bizler dershaneler birliği olarak kanunsuz yapılan bu haksız kazançlar karşısında yetkililerin harekete geçmesini bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İTSO olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yapacağız. Dershaneler için çok önem arz eden bu konunun gündeme gelmesi, basın da yer alması, yetkilerin daha duyarlı hareket etmesi için çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here