İTSO ve TEB Kredi Protokolü İmzaladı

0
255

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında KOBİ’lere yönelik ‘’Nefes Aldıran Kredi’’ Kampanyası ile 3 ay ödemesiz, uygun faiz ve 36 ay vadeli kredi kullandırılmasına ilişkin protokol törenle imzalandı.

Ticari kredilerde müşterilerine kolaylık sağlamaya devam eden Türk Ekonomi Bankası (TEB), Nefes Aldıran Kredi Kampanyası kapsamında ‘Taksitli Ticari Nakit Kredi’ kullanan KOBİ’lerin geri ödemelerini 3 ay sonra başlatıyor.  Maksimum kredi vadesi 36 ay, maksimum kredi limiti 500.000 TL olan kredi fırsatından faydalanan iş yeri sahipleri, ‘İşyerim Güvende Sigortası’ ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyorlar.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası salonunda İTSO yönetim kurulu üyeleri ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) yetkilileri bir araya geldi. İTSO Başkanı Halil Şahin, kredi protokolü imza töreninde yaptığı konuşmada, oda üyelerine yönelik 500,000TL.’ya kadar yeni kredi imkânı sunulmasından memnuniyet duyduklarını bildirdi.

 (TEB) İskenderun Şehit Pamir Şube Müdürü Bektaş Kılcı, yeni yapılan protokol ile oda üyelerine uygun koşullarda büyümelerine katkı sağlayacaklarına da inandıklarını belirtti.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili Bülent Seküçoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Servet Uğutmen, Çağrı Belibağlı, Raşit Özyurt, Muhsin Yeter, Erol Tezcan, Sanem Akpınar ve Genel Sekreter H.İbrahim Kocadölü ile TEB İskenderun Şehit Pamir Şubesi KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticileri  Esin Kuran ve Nejat Selçuk Uzel’in de katıldığı törende ITSO başkanı Halil Şahin ile TEB Şube Müdürü Bektaş Kılcı tarafından kredi protokolü imzalandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here