İTSO Akreditasyon Belgesi Almaya Hak Kazandı

0
91

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince değerlendirmeye alınan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandı. Türkiye genelinde AB standartlarında beş yıldızlı hizmet veren odalar kervanına İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası da eklenmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden gelen heyet yaptıkları incelemelerin ve değerlendirmelerin ardından İTSO’nun da akreditasyon belgesi alabilecek düzeyde hizmet verdiğine kanaat getirdi. İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet ile bir süre görüşüldü.

İskenderun’a yakışır bir ticaret odasında çağın gerektirdiği teknolojik imkanların yanı sıra genç, dinamik ve tecrübeli kadro ile görev yaptıklarını belirten İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu; “16 Ekim tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan törende Odamıza Akreditasyon belgesi verilecek. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamız uluslararası düzeyde AB standartlarında hizmet vermenin onurunu yaşıyor. Bir aya yakın süre ile personellerimiz Akreditasyon uygulamaları ile ilgili kurslara katıldılar ve başarılı bir şekilde kursları tamamladılar. Odamız yönetim kurulu üyeleri de Akreditasyon belgesi verecek olan kurum temsilcileri ile görüşerek fikir alış verişinde bulundular. İskenderun’a yakışır bir odamızı uluslar arası bir düzeyde hizmete taşımanın onurunu tüm personelimiz ile birlikte paylaşıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here