İskenderunspor’da Fethiye Maçı Hazırlıkları!

0
25

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, 11. hafta mücadelesinde bu hafta sonu Fethiyespor’a konuk olacak. Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, Fethiye maçının hazırlıklarına da devam ediyor.

İkinci Ligdeki temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da Esenler Erok Stadında ağırladığı Anagold 24 Erzincanspor karşısında aldığı ağır mağlubiyetin ardından gözünü bu hafta sonu oynayacağı Fethiyespor maçına çevirdi. Çiçeği burnunda Teknik Direktör Koray Palaz önderliğindeki ilk idmanlarını yapan Turuncu-Mavililerde hedef Fethiye deplasmanında iyi bir sonuç çıkarmak ve camiayı sevindirmek.

Eren Tokat Yeniden Antrenmanlara Başladı

Bu arada İskenderunspor’da sevindirici bir gelişme yaşandı. Ligin dördüncü haftasında Amedspor ile yapılan mücadelede sakatlanan futbolcumuz Eren Tokat, dün itibariyle bireysel antrenmanlara başladı. Eren Tokat sakatlığını bir an önce tam olarak atlatarak takımdaki yerini almak için oldukça çaba sarf ediyor.

Temsilcimiz İskenderunspor, Fethiyespor ile 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 18.00’de Fethiye Şehir Stadında karşı karşıya gelecek.

İskenderunspor’dan Fenerbahçe’ye Teşekkür

Turuncu-Mavili ekibin yönetimi de takımın İstanbul’da antrenman sahası bulmakta zorlandığı süreçte tesislerinin kapısını açan Fenerbahçe’ye teşekkür etti. Kulüp açıklamasında Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerinin 3 gün boyunca kullanıldığına işaret edilerek; “Takımımızın, İstanbul’da antrenman sahası bulmakta zorlandığı süreçte Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerini 3 gün boyunca kulübümüze açan Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ve yönetim kuruluna sağladığı destekten dolayı can-ı gönülden teşekkür ederiz. Yaralarımızı birlikte saracağız…” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here