İskenderunspor Stor Renkli Görüntülerle Açıldı!

0
26

Turuncu-Mavili Ekip İskenderunspor’un Savaş Mahallesindeki Store Mağaza Açılışında Siyaset, Spor ve İş Dünyası Bir Araya Geldi…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan Akdeniz temsilcisi İskenderunspor’un Savaş Mahallesi 47. Sokak No: 51 adreste açtığı İSKENDERUNSPOR Store Mağaza açılışında Siyaset, Spor ve iş dünyası bir araya geldi.

Turuncu-Mavililerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği açılışa, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, İskenderun Gazeteciler Derneği Başkanı Diyap Atar, Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Yönetim kurulu üyeleri, İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, yardımcı antrenörler, futbolcular ve Turuncu-Mavi sevdalıları katıldı.

Store mağaza açılışına katılan Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ile Suzan Şahin, İskenderunspor’a destek çağrısında bulunurken, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, her branştaki spor dallarında lisanslı futbolcu adedinin çoğaltılması temennisinde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sarıseki Mahallesindeki stadın Ocak ayına yetiştirilmesi yönünde girişimlerde bulunduklarını söyledi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da takıma destek olan ve Mağazanın açılışına katılanlara teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here