“İskenderunspor Ruhunu Yaşatacağız!”

0
147

Körfez İskenderunspor’un Yeni Başkanı Ahmet İbin Oldu

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off karşılaşmaları öncesinde Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor’un çiçeği burnunda yeni başkanı iş adamı Ahmet İbin, İskenderunspor ruhunu yaşatacaklarını söyledi.

İskenderun bölgesinde faaliyetlerini sürdüren İbin Miray Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı da olan ve Körfez İskenderunspor’un Kulüp Başkanlığına getirilen iş adamı Ahmet İbin, Turuncu-Mavili ekibe kucak açtıklarını belirterek; “Yıllarca Türk futboluna başarılı futbolcular yetiştiren İskenderunspor’u eski günlerine getirmek için kampanya başlattık. Biz şirket olarak Körfez İskenderunspor’a her türlü desteği vermeye hazırız. Turuncu-Mavili takımımızın deplasman masraflarını karşılamak için aracımızı tahsis etti. Diğer karşılaşmaya kadar aracımızı Turuncu-Mavili renklerle ve takımızın resmi ile süsleyeceğiz” dedi.

Esnaftan Yardım Kampanyası

İskenderunspor’un eski günlerine gelmesini isteyen bazı esnaflar, takıma destek olmak amacıyla kampanyalar başlattı. Kampanya hakkında açıklama yapan Körfez İskenderunspor Genel Kaptanı Ahmet Sürer; “Körfez İskenderunspor’umuza destek olunması için kombine biletleri hazırladık. Esnafların yapacağı bağış miktarlarını basın yolu ile her 15 günde bir açıklayacağız” diye konuştu.

Öte yandan Hatay Amatör Küme Süper Liginde play-off müsabakalarında mücadele edecek olan Körfez İskenderunspor, ilk maçını Çarşamba günü (bugün) saat 15.00’te deplasmanda Reyhanlı Belediyespor ile oynayacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here