İskenderunspor, Iğdır Karşısında Son Dakikalarda Galibiyeti Kaçırdı

0
29

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta haftanın en önemli karşılaşmaları arasında yer alan müsabakada temsilcimiz İskenderunspor ile Alagöz Holding Iğdır FK, Osmaniye 7 Ocak Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sonuçlanırken, Turuncu-Mavili ekibimiz galibiyeti son dakikalarda yediği golle elinden kaçırdı.

Özgür Reha Alıcı, Hüseyin Can ile Furkan Ulu’nun yönettiği karşılaşmaya temsilcimiz İskenderunspor oldukça istekli başladı. Ancak golü rakip takım buldu.

Zorlu mücadelede dakikalar 8’i gösterirken, Mustafa Tahir Babaoğlu Iğdır ekibini öne geçirdi. Daha sonraki dakikalarda ataklarını sıklaştıran Turuncu-Mavili ekip 42. dakikada kazanılan penaltı ile beraberliği sağladı. Enes Soyu’un penaltıdan attığı gol ilk yarının da skorunu belirledi.

Temsilcimiz İskenderunspor, ikinci yarıya da oldukça istekli ve atak başladı. 46. dakikada da yine Enes Soy’un sahneye çıkmasıyla ikinci golü buldu ve öne de geçti. Turuncu-Mavililer ikinci yarı boyunca üçüncü golü aradı ancak son dakikalarda geri çekilmeye başladı. Defansa yaslanan İskenderunspor, 86. dakikada Mustafa Tahir Babaoğlu’nun golüne engel olamayınca da 3 puanı elinden kaçırdı.

Müsabakanın 90+2. dakikasında Alagöz Holding Iğdır FK’dan Mesut Özdemir kırmızı kart görürken, son dakikalarda Iğdır ceza sahasında yaşanan karambolda İskenderunsporluların elle oynama iddiaları da sonuçsuz kaldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here