İskenderunspor Hedefe Odaklandı!

0
27

TFF 2. Lig  Kırmızı Grupta kurduğu güçlü kadrosuyla zirveye hesapları yapan temsilcimiz İskenderunspor, Bolu’da gerçekleştirilen 2 etaplı kampın dönüşünde geldiği İskenderun’da dualar eşliğinde taraftarlarıyla buluştu.

Taraftarlardan Sevgi Gösterisi

Kurban kesilerek dualarla sahaya çıkan Teknik Direktör Bülent Yenihayat idaresindeki Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, Mehmet Kurt tesislerinde ilk idmanını yaptı. İskenderunspor Mehmet Kurt tesislerindeki idmanı izleyen taraftarlar, meşale yakarak futbolculara sevgi gösterilerinde bulundular.

İskenderun’da gerçekleştirilen yeni sezonun ilk idmanını İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile Başkan vekili Melike Özdemir Bolat da izledi. Başkan Bolat, antrenman öncesi taraftarlarla sohbet etti.

Takımımıza İkinci Lig Yıldızlarını Aldık…

Transfer çalışmaları çerçevesinde 2. Lig tecrübesi olan birçok futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını kaydeden Başkan Bolat; “Bize göre bu ligin yıldızlarını aldık, ancak uyum süreci çok önemli. Beş veya Altı hafta sonra uyum sürecini de atlatmış oluruz. Yatırımlarımızı 1. Lige çıkmak adına yaptık. İnşallah ipi göğüsleyip şampiyon olacağız ve 1. Lige çıkacağız” dedi.

Sezon planlaması adına çok çalıştıklarını kaydeden Teknik Direktör Bülent Yenihayat da yeni gelenlerin çabuk adapte olduklarını, bundan sonra lige odaklanacaklarını belirtti. İyi bir başlangıç yaptıktan sonra ligin sonunu da iyi şekilde bitirmek ve üst lige çıkmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Abdurrahman Kuyucu Çankaya Futbol Kulübünde!

Bu arada İskenderunspor’un başarılı futbolcularından Abdurrahman Kuyucu da Çankaya FK takımına transfer oldu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “2021-2022 sezonunda Şampiyon kadromuzda yer alan oyuncumuz Abdurrahman Kuyucu’nun transferi konusunda Çankaya Futbol Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Değerli futbolcumuza katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz” denildi.

Başarılı futbolcu Abdurrahman Kuyucu, antrenmana gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve helallik istedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here