İskenderunspor Amansız Takipte!

0
38

Darıca Deplasmanından 4-1’lik Skorla Mutlu Döndü, Gözünü Beyoğlu Yeni Çarşıspor Maçına Çevirdi…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz İskenderunspor, Kocaeli deplasmanında Darıca Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup ederek, haftayı 3 punla kapattı ve zirveyi amansız takibini sürdürdü.

Turuncu-Mavili ekip Darıca temsilcisini 4. dakikada İrfan Başaran, 21. dakikada Emre Gemici, 23. dakikada Osman Şahin, 88. dakikada ise Hakan Kuş’un golleri ile devirdi. Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği’nin tek golünü 12. dakikada Fatih Şerifoğlu attı.

Bu sonucun ardından temsilcimiz İskenderunspor puanını 69’a yükseltti ve üçüncü sıradaki yerini korudu.

Grupta bir diğer zirve mücadelesi veren Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü de deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor’u mücadelenin son dakikalarında bulduğu 2 golle 2-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 69’a çıkarttı.

Temsilcimiz İskenderunspor ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nün amansız takip ettiği Grup Lideri Bitexen Düzcespor da haftayı farklı galibiyetle kapattı. Düzce temsilcisi sahasında konuk ettiği Kalecik Futbol Kulübünü 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek puanını 72’ye çıkarttı ve son iki haftaya girilirken liderliğini sürdürdü.

Sezonun son iki haftasına girilirken, Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor gözünü bu hafta sahasında ağırlayacağı Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçına çevirdi. Bu hafta sonu İskenderunspor 5 Temmuz Stadında 3 puan mücadelesi verecek, kulağı ise Yomraspor-Bitexen Düzcespor ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü-Hacettepespor maçlarında olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here