İskenderunspor 1967’den TÜFAD Ziyareti

0
159

iskenderunspor 1967-5İskenderunspor 1967 Spor Kulübü, kongrenin arından seri ziyaretlere devam ediyor. Kulüp Başkanı Ali Gökhan Oğlun, As Başkan İsmet Antakyalı, Mali İşler Sorumlusu ve Hatay’ın tek kadın yönetim kurulu üyesi Miyase Müslioğlu ile birlikte Hatay TÜFAD Şubesini ziyaret ettiler.

TÜFAD Başkanı Yaşar Düzen ve antrenörlerin bulunduğu ziyarette söz alan Başkan Oğlun; “Değerli Başkanım biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde kulübün kongresinin arından ben ve yönetim kurulu üyelerimiz göreve seçildik ve çalışmalara başladık. Sizlerde bu şehrin sporuna ciddi destek veriyor ve hocalarımızla takımlarımıza gelecek nesilleri yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın heyecanı çük büyük Turuncu-Mavi renklerin insana verdiği heyecan ve keyif hiçbir şeyde olmaz. Bugüne kadar futbolcu olarak şehrimiz için mücadele ettim bundan sonra Başkan olarak taraftarlarımızla birlikte bu şehrin istediği takımı yaratmak için çabalıyoruz. Bu güne kadar bölgemizde ilk olarak bayan bir yönetici görev aldı ve amacımız bayanları da maçımıza çekerek onların da desteklerini anlak” dedi.

Başkanı Yaşar Düzen ise; “Bizleri ziyaret etmenizden dolayı çok mutlu olduk. Yıllardır bu takımın peşinde koşan taraftarları hep hüsrana uğrattılar. Ciddi bir ekiple yola çıktığınızı gördüm yönetim kuruna başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here