Hatay Boks Takımı Başarılı Derecelerle Göğsümüzü Kabarttı

0
465

hatay boks takımı119 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramı nedeni ile Ankara’da düzenlenen Boks Şampiyonasında Hataylı boksörler büyük bir başarı gösterdi. Boksörlerimiz aldıkları başarılı dereceler ile Ankara’da ilimizin sesini duyurdular ve Hatay’ın gururu oldular.

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, elde edilen başarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin çeşitli illerinden çağrılan boks takımları arasında yapılan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramı Boks turnuvasında, Hatay Boks Takımı aldığı olumlu derecelerle ilimizin boksta hızla  ivme kazandığını gösterdi. Önemli olan böyle anlamlı bir turnuvada dereceden ziyade o turnuvada  varlığımızın olmasıydı. Sporcularımızın aldıkları üst düzey derecelerde bir altın, yedi gümüş ve beş bronz madalya, Hatay boksunun ilerisi için çok önemli bir aşamadır. Antrenör Mahmut Ördek ile bu turnuvada ilimizi başarıyla temsil eden boksörlerimize başarılar diliyorum” dedi.

hatay boks takımı2

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramı münasebetiyle Ankara’da düzenlenen boks şampiyonasında dereceye giren Hataylı boksörlerin isimleri ve dereceleri şöyle oldu:

1-Deniz Randa 75 kg Yıldızlar Şampiyonu

2-Mehmet Ali Açıkgöz 81 kg Gençler İkincisi

3-Ali Yıldırım 46 kg Yıldızlar İkincisi

4-Hasan Ördek 48 kg Minikler İkincisi

5-Murat Ördek 37 kg Minikler İkincisi

6-Hazal Ördek 54 kg Yıldızlar Bayan İkincisi

7-Sakine Ördek 57 kg Yıldızlar Bayan İkincisi

8-Gülcan Ördek 54 kg Büyük Bayanlarda İkinci

9-Yusuf Ördek 46 kg Yıldız Erkek Üçüncüsü

10-Umut Kuş 43 kg Minikler Üçüncüsü

11-Bilal Ulaş Ördek 40 kg Minikler Üçüncüsü

12-Sami Can Açıkgöz 81 kg Yıldızlar Üçüncüsü

13-Vahit Can Ördek 52 kg Gençler Üçüncüsü

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here